Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر:صبح امروز از سامانه هشدار سریع زلزله با 22 ایستگاه شتاب نگار، فاز دوم سامانه پیش بینی هشدار سیل و سامانه پیش بینی یخبندان با چهار ایستگاه برف سنجی با حضور شهردار تهران رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران صبح شنبه -17 آبان- در آیین رونمایی از سامانه هشدار سریع زلزله (22ایستگاه شتاب نگار) ، فاز دوم سامانه پیش بینی هشدار سیل و سامانه پیش بینی یخبندان (چهار ایستگاه برف سنجی) گفت: موضوعی که امروز برای آن دور هم جمع شده ایم بخشی از پیش نیازی است که برای حوادث احتمالی تهران لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان طور که می‌دانید تهران با دو بحران زلزله و سیل مواجه است که در طول تاریخ خسارت های فراوانی به این شهر وارد کرده است.
حناچی افزود: به عنوان مثال در گذشته های دور، زلزله بخش عمده‌ای از شهر 700 هزار نفری ری را نابود کرد. همچنین سیل 1340 تجربه دردناکی بود. سامانه های هشدار این آمادگی را ایجاد می کنند که حداقل نیروهای امدادی زودتر به محل های حاضر حادثه‌دیده برسند و دستگاه های زیربنایی آمادگی بیشتری برای مقابله با بحران داشته باشند.
شهردار تهران ادامه داد: قطع شدن به موقع برق و گاز می‌تواند از خسارات احتمالی در بحران بکاهد.
او به نصب شتاب نگار های زلزله در گسل های اطراف تهران اشاره کرد و گفت: هم اکنون 26 شتاب نگار نصب شده است و امیدوارم با کمک سایر نهادها و فراهم شدن امکانات بتوانیم 200 شتاب نگار در مناطق زلزله خیز اطراف تهران نصب کنند.
او در ادامه گفت: همه شهرهای جهان تلاش می کنند در مرحله نخست بحران های محتمل را شناسایی کنند. در تهران هم زلزله اصلی ترین خطری است که شهر را تهدید می کند و پس از آن سیل ناشی از طغیان روددره ها و همچنین یخبندان هم از اتفاقاتی است که با توجه به تغییرات اقلیمی ایجاد شده است و آمادگی در برابر این بحران ها از وظایف مدیریت شهری است و همکاران من تلاش می کنند که این آمادگی را بالا ببرند.
شهردار تهران به حادثه زلزله کوبه ژاپن اشاره کرد و گفت: در این زلزله با وجود آمادگی ژاپنی ها تلفات حوادث بعد از زلزله بیشتر از خود زلزله بود و ژاپنی ها را غافلگیر کرد اما آنها از اتفاقات آن درس گرفتند و یکی از تجربیات این است که در موقع زلزله اگر لوله های آب و گاز و برق و خطوط انتقال برق قطع شوند در کاهش تلفات زلزله نقش مهمی دارد.
او در ادامه گفت: در تهران هم بعد از سیل 1340 برنامه‌ریزی شد و آب‌های سطحی تهران به سه کانال اصلی منتقل شد و در هفته ای که گذشت اقدامات خوبی در حوزه کنترل سیل در تهران رونمایی شد.
حناچی درباره سامانه شتاب نگار پیش بینی زلزله در تهران گفت: هنوز در جهان تکنولوژی قابل اتکایی در پیش‌بینی زلزله ساخته نشده است اما این شتاب نگارها می توانند آمادگی بیشتری را برای مقابله با زلزله احتمالی در نیروهای امداد ایجاد کنند و همچنین می توانند کاری کنند که سازمان هایی مانند آتش نشانی چند ثانیه زودتر از لرزش زمین به حال آماده باش در آمده و عملیاتی شوند. نکته مهم در مورد این سامانه و ضرورت به روز رسانی و نگهداری آن هاست که امیدوارم با تمهیدات اندیشیده شده بعد از این دوره مدیریتی هم مورد توجه قرار گیرد.
شهردار تهران به پدیده یخبندان در تهران اشاره کرد و گفت در سال گذشته در مناطق شمالی تهران برف و یخبندان موجب غافلگیری شد هر چند که قابل تشخیص بود سامانه که امروز رونمایی شد می‌تواند موجب به هوشیاری و آمادگی سریعتر نیروهای عمل کننده باشد.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه پیش بینی شهردار تهران شتاب نگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات