Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران از نصب ۲۶ سامانه هشدار سریع زلزله از ۲۰۰ دستگاه پیش بینی شده در پایتخت خبر داد و گفت: سامانه هشدار طبیعتاً این آمادگی را به وجود می‌آورد که وقوع حوادث قدری زودتر برای دستگاه‌های امدادی و زیربنایی مخابره شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم پیروز حناچی در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از سامانه هشدار سریع زلزله، فاز دوم سامانه پیش‌بینی و هشدار سیل، سامانه پیش‌بینی یخبندان که صبح امروز با حضور محسن رئیس شورای شهر تهران، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا از اعضای شورای شهر تهران و همچنین همکارانم در سازمان پیشگیری مدیریت بحران شهر تهران برای اجرای این پروژه‌ها  قدرانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: موضوع تاب‌آوری شهری از موضوعات بسیار مهم در شهرهای دنیا محسوب می‌شود و مسئولان تلاش می‌کنند شهرها را برای مقابل با شرایط بحرانی آماده کنند. قدم نخست برای مدیریت بحران شناسایی بحران است که در ارتباط با تهران نیز بحرانهای شناخته شده داریم که از آن جمله می‌توان به زلزله، سیل و همچنین موضوعاتی مثل یخبندان که با تغییر آب و هوا بیشتر شده است اشاره کنیم.

حناچی ادامه داد: آمادگی در مقابل 3 بحران اصلی از وظایف مدیریت شهری است و تلاش بر این است که در برابر این بحرانهای شناسایی شده اقدامات مؤثری انجام شود. راه‌اندازی سامانه هشدار در رابطه با زلزله موضوع بسیار مهمی است همچنین امیدواریم در رابطه با وقوع بحران‌ها اطلاع‌رسانی کاملی از طریق مخابرات به شهروندان انجام شود و این اتفاق می‌تواند در کاهش تعداد تلفات و خسارات موثر باشد.

شهردار تهران گفت: نگهداری و به‌روز بودن سیستم‌های هشدار در مواقع بحران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در این دوره مورد توجه قرار گرفته است و امیدواریم با تغییر مدیریت در سال‌های آتی نیز  شرایطی فرهم شوند که این روند ادامه پیدا کند.

حناچی تصریح کرد: موضوع دیگری که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است یخبندان معابر است که سنسورها چند روز زودتر این موضوع را اعلام کنند به طوری که با تغییر شرایط و اقلیم آب و هوایی این موضوع در تهران زیاد شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از 200 دستگاه شتاب‌نگار زلزله 26 دستگاه نصب شده است که امیدواریم بتوانیم مابقی این تعداد دستگاه شتاب‌نگار را نیز در تهران نصب کنیم و  سامانه هشدار طبیعتاً این آمادگی را به وجود می‌آورد که وقوع حوادث قدری زودتر برای دستگاه‌های امدادی و زیربنایی مخابره شود.

به گزارش تسنیم، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از وعده‌هایی که در سه سال گذشته توسط شورای شهر تهران داده شده است نصب دستگاه‌های تشخیص سنجی و هشدار سریع در پایتخت بوده است که امروز این اتفاق رخ داد و امیدواریم با راه‌اندازی سامانه‌‌ای نیز اطلاعات ویژه و موثری در کم کردن خسارات به مردم داده شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌هایی مانند سامانه اضطراری آب و برق و همچنین قطع گاز در شرایط بحرانی گفت: در رابطه با سامانه اضطراری آب خوشبختانه کارهایی انجام شده است و شورا نیز مصوباتی را در این زمینه به تصویب رسانده است و محل‌هایی برای این موپوع پیش‌بینی شده است اما سرعتهای لازم را نداشته و باید این مووضع به طور جدی پیگیری شود.

وی گفت: در رابطه با قطع گاز نیز قول‌هایی داده شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم و امیدواریم این موضوع نیز اجرا و تکمیل شود. اما در رابطه با برق اضطراری کار ویژه‌ای نشده است و ظاهرا وزارت نیرو فکر می‌کند که با این سیستم فعلی مشکلات در بحران حل شود. همچنین کمیسیون سلامت شورای شهر تهران این موضوع را پیگیری کرده است که امیدواریم اتفاقات خوبی در اینده بیفتد.

آمادگی هلال‌احمر برای کمک به سیل‌زدگان افغانستانخسارات گسترده سیلاب‌هایی تجریش و رودخانه فتح در سال 98هشدار قرمز برای سیل و آب‌گرفتگی در 5 استان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران سیل زلزله شهرداری تهران سیل زلزله شورای شهر تهران مدیریت بحران سامانه هشدار هشدار سریع پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید و استمرار سامانه بارشی در استان کرمانشاه هشدار داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بر اساس آخرین تحلیل از خروجی مدل‌های هواشناسی، سامانه‌ بارشی حاکم در جو منطقه، همچنان تا شنبه هفته آینده، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد و رعدوبرق در سطح استان می‌شود.

بارش که غالباً طی ساعاتی از ظهر تا اواخر وقت هر روز و در نیمه شمالی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود؛ به ویژه در روز جمعه و در مناطق یاد شده، با رگبار تگرگ، آبگرفتگی معابر و رواناب نیز همراه می‌شود.

در روز یکشنبه موقتاً از شدت بارندگی در سطح استان کاسته می‌شود؛ اما در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، با گذر موج ناپایدار دیگری، مجدداً شاهد بارش‌هایی همراه با رعدوبرق، به ویژه در نیمه شرقی استان خواهیم بود. همچنین؛ دمای روزانه‏ هوا که تا پایان هفته بشکلی نسبتاً محسوس کاهش می‌یابد؛ در روزهای شنبه و یکشنبه روندی افزایشی خواهد یافت.

پیرو صدور هشدار سطح نارنجی شماره سه و بارش‌های 24 ساعت گذشته و هشدار هواشناسی مبنی بر تشدید و تقویت سامانه قبلی از امروز پنجشنبه تاریخ 13 اردیبهشت تا شنبه 15 اردیبهشت ماه اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به منظور رعایت حال شهروندان توصیه‌های لازم را صادر کرد.

لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری‌شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از جمله مخاطراتی است که این سامانه به همراه دارد.

در این راستا به احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران