Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، بهنام سعیدی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم با اشاره به زلزله خیز بودن ایران اظهار کرد: در کمترین جایی از ایران گسل وجود ندارد و 90 درصد از مناطق کشور در معرض زلزله و 80 درصد از مناطق جمعیتی ایران در معرض سیل قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهر بم حدود 12 ثانیه لرزید، نتیجه این زلزله 30 هزار و 948 کشته ، 17 هزار و 500 مجروح و پنج هزار یتیم بود.

معاون پیش‌بینی و پیشگیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: طرحی را به استان‌های کشور برای تدوین سند آموزشی مدیریت بحران دادیم و 24 استان کشور از جمله قم سند آموزشی در این زمینه را آماده کردند. 70 درصد از کسانی که در سیل کشته شدند، در صورت آموزش کشته نمی‌شدند، آموزش مردم در زمینه مدیریت بحران به عنوان کار بنیادی باید در دستور کار مدیران قم قرار بگیرد.

سعیدی با اشاره به نقش استان‌های معین در هنگام وقوع بحران اظهار کرد: استان‌های معین باید مساله آموزش و آماده شدن برای مدیریت بحران را جدی بگیرند، یکی از مشکلات در زلزله کرمانشاه سردرگمی استان‌های معین بود و استان قم جزو استان‌های معین شهر تهران است، 22 منطقه تهران بین استان‌های مختلف کشور تقسیم شده و استان قم استان معین منطقه 20 شهر تهران است.

وی ادامه داد: در صورت وقوع بحران در شهر تهران، استان قم باید به عنوان استان پیشتاز به حادثه‌دیدگان کمک کند، منطقه 20 شهر تهران هم منطقه معین استان قم در صورت وقوع بحرانی همچون زلزله است.

معاون پیش‌بینی و پیشگیری سازمان مدیریت بحران افزود: زلزله به خودی خود مخرب نیست، باید تلاش کنیم که با رعایت نکات ایمنی در احداث ساختمان، آثار مخرب زلزله را به حداقل برسانیم.

سعیدی پیگیری اجرای مانورهای مدیریت بحران در کشور را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باید هر دستگاهی این مساله را در حوزه تخصصی خود پیگیری کند، اعتبارات لازم در این خصوص در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان گفت: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

او با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، افزود: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

عباس زاده با اشاره به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، بیان کرد: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

بیشتر بخوانید

نجات جان مادر باردار در نهبندان

او با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، ادامه داد: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود  که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

عباس زاده با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی به موقع ارزیابی می شود، تصریح کرد: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار است.

عباس زاده اظهار کرد: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد